10520431_769267783119954_6750044884080108294_nEr wordt weer volop getraind bij The Pickwick Players. Zowel de senioren als de jeugd is weer druk aan het ballen op de woensdag en de vrijdag. Zo was het afgelopen week al lekker druk en iedereen kijkt uit naar het komende seizoen.

Afgelopen weekend hebben ook al de eerste oefenwedstrijden plaatsgevonden. Een gemengd team van Heren 1, 2 en Colts speelden afgelopen zaterdag tegen RC Spakenburg. Vanwege deze nieuwe samenstelling wist het team helaas niet te winnen en ging RC Spakenburg er met de winst vandoor. Klik hier voor de foto’s.

Zondag speelden The Pickwick Ladies een toernooi tegen RC Rotterdam, RC Delft en The Hookers in Rotterdam. De eerste wedstrijd werd gespeeld tegen RC Delft (Ere klasse team) en werd helaas verloren. De tweede wedstrijd speelden The Ladies tegen RC Rotterdam en werd overtuigend gewonnen. De finale wedstrijd werd opnieuw gespeeld tegen RC Delft en dit keer wisten de Ladies goed weerstand te bieden, toch won RC Delft met slechts een paar puntjes. Het was een zeer geslaagde dag en The Ladies hebben veel vertrouwen in het komende seizoen! Klik hier voor de foto’s.

Categorieën: Nieuws