Deze meivakantie organiseert Rugby Spirit drie gave rugbyclinics bij The Pickwick Players voor de jeugd van 6-17 jaar. Rugby Internationals, zoals Andy Darlington (!), komen je nieuwe skills bij te brengen, het beste uit jezelf te halen en er dagen van te maken om nooit meer te vergeten.

Je kunt je inschrijven voor één, twee of drie dagen via onderstaande links. Als je dat vóór 15 april doet, krijg je 20% korting met de code RCPWP.

Inschrijven

> Woensdag 5 mei
Rugbyclinic Group Skills & Individual Skills (klik voor inschrijven).
Trainen op verschillende technieken en deze met jou verbeteren. Op deze dag mag je een niet-rugbyend vriendje meenemen!

> Donderdag 6 mei
Rugbyclinic Contact Skills & Decision Making (klik voor inschrijven).
Super belangrijk in de sport: de juiste beslissingen maken onder druk.

> Vrijdag 7 mei
Rugbyclinic Attack & Defence (klik voor inschrijven).
De focus ligt op alle vaardigheden die bij aanvallen en verdedigen komen kijken.

> Alledrie de dagen (5, 6 en 7 mei)
Rugbyclinics Pickwick Players (klik voor inschrijven).

Kosten

Eén dag meedoen kost: € 45,- (vóór 15 april boeken: € 36,-)
Doe je alledrie de dagen mee, dan betaal je: € 119,- (vóór 15 april boeken: € 96,-)

Training van topspelers

De rugbyclinics staan o.l.v. international Andy Darlington. Naast deze geweldige speler zijn er andere internationals, NTC-spelers en ereklasse spelers aanwezig om het beste uit je te halen.

Echt beter worden en plezier maken

Plezier in rugby staat voorop. Plezier zit in echt beter worden en jezelf ontwikkelen, maar ook ontspannen in de pauzes, leuke teamspirit activiteiten en uitdagende activiteiten.

Hoe ziet de dag er uit?

We beginnen om 9.30 uur en de dag eindigt om 16.30 uur. Je kunt vanaf 9 uur worden gebracht en tot 17 uur worden opgehaald. Een rugbydag is een dag vol specifieke rugbyclinics. Alle oefeningen duren 15 minuten en we hebben tijdens de dag diverse pauzes, waarin je even kan bijkomen en we leuke spellen doen.

Leeftijd, niveau en indeling

De rugbyclinics zijn voor jeugd van 6 t/m 10 en 11 t/m 17 jaar oud. Je wordt ingedeeld op leeftijd, niveau en voorkeur. De groepen zijn ongeveer 10 kinderen groot, waardoor je veel individuele aandacht zult krijgen. Voor de kinderen van 6-10 jaar zijn er ook andere activiteiten, naast het rugbyen. Voor de oudere kinderen is het echt een performance clinic.

Neem een vriendje mee!

Als geen ander weet jij dat rugby de leukste sport ter wereld is. Daarom mag je op woensdag een vriendje meenemen die niet op rugby zit. Ook zij krijgen training van internationals en zullen na een try rugby programma bij jou in de groep aansluiten!

Coronaprotocol tijdens de rugbyclinic

Tijdens de clinics houden we ons aan de coronaprotocollen. Mocht door weersomstandigheden of maatregelen het niet kunnen door gaan, dan volgt volledige restitutie.

Inschrijven en meer informatie:

Bekijk de website www.rugbyspirit.nl en volg de voorbereidingen via Instagram en Facebook

Categorieën: Nieuws