Deventer rugbydames The Pickwick Ladies zijn uit de kleren gegaan voor een stoere sexy rugbykalender. De opbrengst van deze kalender is bedoeld om de eigen vereniging en het team te sponsoren. De foto’s zijn genomen door fotograaf Denise Dommers. Dat levert kwalitatief hoogwaardige foto’s op, die de schoonheid van de stoere rugby dames van een andere kant laten zien.

“Daarnaast willen we graag meer bekendheid geven aan damesrugby in het algemeen,” vertelt initiatiefneemster Sanne van den Brink. “Zo laten we zien dat rugbydames niet alleen stoer zijn, maar ook best sexy. Wie weet levert het ons nog nieuwe teamgenootjes op!”

Opnieuw een kalender

Afgelopen jaren hebben de dames van deze rugbyclub al twee kalenders uitgegeven. En daar hebben ze aardig wat succes mee weten te behalen, ruim 750 stuks zijn er verkocht door heel Nederland. Vandaar dat er opnieuw voor is gekozen om dit promotiemiddel in te zetten. Het team is vernieuwd en zo zijn er voldoende nieuwe dames die dit keer de kalender sieren.

De kalender kost € 10,- euro en is te bestellen via kalender@pickwickplayers.nl of te koop achter de bar van de rugbyclub.

Deze kalender is mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren:

Print.com, DorstAweja Rail sytemen en Zeus magazijninrichtingen

Categorieën: Nieuws