df0931ce-9511-483a-98ff-006769f87f53Aanstaande vrijdag 24 juli om 20.00 uur begint voor de senioren het pre-season programma weer. Dit jaar onder leiding van Walter van Keulen en onze nieuwe hoofdtrainer.

 

 

Afscheid Caine
Een nieuwe hoofdtrainer dus… Ongelofelijk maar waar, Caine moet vanwege de kromme Europese regelgeving het Schengen gebied verlaten. Bijna niet te bevatten dat iemand die al 18 jaar werkt/professioneel sport bedrijft in Europa geen reguliere verblijfsvergunning kan krijgen en nu moet vertrekken. Gelukkig heeft hij een nieuw dienstverband kunnen vinden in Doha Qatar als speler coach, waarmee wij hem uiteraard veel succes wensen. Zowel de club als Caine hebben uitgesproken om hopelijk in de toekomst weer samen te kunnen werken, we zullen hier alles aan doen voor zover dat binnen onze mogelijkheden ligt. A.s. vrijdag de 24 zullen we na de eerste training afscheid nemen van Caine met een klein feestje, wij nodigen uiteraard iedereen uit om hierbij aanwezig te zijn.

Nieuwe hoofdtrainer Pickwick I
Vorige week vrijdag heeft het bestuur Shaun Edward Walker vastgelegd als nieuwe hoofdtrainer voor het aankomende seizoen. Shaun is geboren Nieuw-Zeelander, speelde de afgelopen jaren nog voor landskampioen Hilversum en voorheen enkele jaren in Heidelberg in Duitsland. Shaun zal naast trainer ook speler zijn en is daarmee een welkome versterking voor onze 1e team backs. We hebben er alle vertrouwen in dat de technische koers van de afgelopen jaren door hem kan worden voortgezet en verder worden geperfectioneerd. Naast de trainingen voor de senioren zal Shaun ook op de vrijdagen (de ene week de Cubs en de andere week de Junioren) training geven aan onze jeugd tussen 18:45 en 20:00 uur. Start hiervan is 14 Augustus, meer informatie hierover zal via de jeugdcommissie worden verspreidt.
 
Samenstelling TC en coaching staf Heren I en II
Door de recente ontwikkelingen rondom Caine en de voorbereidingen rond de contractering van Shaun zijn nog niet alle puntjes op de i gezet aangaande de precieze samenstelling van de trainings/coaching staf van team I & II en het TC. Deze en komende week staan nog enkele gesprekken gepland waarna de teams in eerste instantie rechtstreeks maar later iedereen per Paper zullen worden geïnformeerd over de definitieve samenstellingen van dit technisch kader.

cropped-header-5.jpg

Categorieën: Nieuws