Na het verlies tegen Castricum van een week geleden, is er serieus getraind om toch het seizoen af te sluiten met een geweldige winst op Rush. Iedereen wist dat er zondag niet verloren mocht worden op het thuis veld tegen Rush, er was een kleine kans dat Pickwick nog tweede kon worden maar helaas kon AAC niet winnen van Castricum.

Met 48-0 is het eerste afgelopen zondag over Rush heengelopen. De focus vooraf de wedstrijd was goed en iedereen zat lekker in het spel. Het weer was geweldig voor een mooie pot rugby. De wedstrijd begon goed maar Rush gaf niet op, voor dit team was er niks meer te verliezen en ze waren er dan ook zeker van om het ons nog eenmaal is goed moeilijk te maken. Al gauw werd de verdediging van Rush gebroken en werd er gescoord. Rush kon niks beginnen tegen de snelheid van onze fullback, lex, die meerdere try’s heeft gescoord deze wedstrijd.

Rush speelde een sterke pot en was vooral sterk in de rucks, wij weken te veel af van ons gameplan en er werd door pickwick rommelig gespeeld. Hoewel er veel gescoord werd had er zeker meer uit deze wedstrijd gehaald kunnen worden.

Categorieën: Nieuws