Alle leden van The Pickwick Players en alle gezinsleden met hetzelfde woonadres profiteren van de Salland Clubactie. Dus ook ouders van sportende kinderen die zelf niet lid zijn van de club.

Jouw voordelen:

  • Lage basisverzekering € 101,50 –
  • Nieuw in 2018: de ‘Compact’ een aanvullende verzekering speciaal voor sporters. Met een vergoeding voor 9 x fysio, spoedeisende zorg binnen Europa én 100% vergoeding tot € 250,- per jaar voor de tandarts.
  • Vergoeding van 75% voor een mondbeschermer ofwel bitje bij onze op maat gemaakt door een tandarts. Vanuit onze nieuwe aanvullende verzekering Compact krijgt u een vergoeding van 100%.
  • Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd voor de meest uitgebreide aanvullende en tandartsverzekering van de ouders.
  • Kans op een jaar lang gratis lidmaatschap.

En wat levert het de club op:
De club krijgt een bedrag voor de clubkas waar we mooie dingen van kunnen doen! Tijdens deze editie krijgen wij de kans om extra geld te scoren. Als er voor minimaal 5% van ons ledenaantal aan nieuwe verzekerden bij komt in het collectief van de club, verdubbelen we het bedrag voor leden van 18 jaar of ouder.

Hiervoor krijg je dus € 100 – in plaats van € 50 -. In de groei van 5% tellen we de kinderen ook mee. Overstappen is heel gemakkelijk en Salland zegt je huidige zorgverzekering op. Sluit je direct aan en stap over via www.salland.nl/pickwickplayers!

Categorieën: Nieuws