Afgelopen weekend slechts één wedstrijd in Deventer, maar er gebeurden ook een hoop belangrijke zaken in het clubhuis. Een drietal nieuwe sponsoren kwam langs om de contracten te ondertekenen. Na Heren 1 zullen ook de TBM, de Junioren en Colts nog dit seizoen in nieuwe shirts verschijnen. Hiermee houdt het nog niet op, maar daarover later meer.

Vrijdag tekende Rik Kroesen namens PROP Bedrijfsovername en advies en Thoma Post Makelaars voor de TBM. Roel Elsman had de eer om zijn handtekening te zetten onder het contract van de Junioren namens KNOX social media en marketing bureau. Als laatste was dan de beurt aan Maarten Ebbing die namens de Roo interim, werving en trainingen voor onderwijs de Colts voorziet van nieuwe shirts.

Naast dat we natuurlijk ontzettend blij zijn met deze fantastische sponsoren, is het goed om te zien dat rugby niet alleen op het veld voor iedereen is, maar ook daarbuiten. De variëteit in sponsoren doet niet onder voor de variëteit in spelers. Welkom bij de Pickwick Players allen!

Categorieën: Nieuws