Beste leden, ouders, supporters en vrijwilligers van DRC The Pickwick Players,

Ook wij als vereniging zijn verplicht ons te houden aan de geldende coronaregels van de Rijksoverheid en Rugby Nederland. Tot nu toe kon je via een afgebakende route consumpties bestellen aan de bar in ons clubhuis en deze buiten nuttigen. Vanaf woensdag 27 oktober ’21 gelden er nieuwe regels.

Indeling clubhuis

Op 27 oktober delen wij het clubhuis op in twee zones. Een loopzone en een binnenruimte. De loopzone is toegankelijk voor iedereen en wordt alleen gebruikt als afhaalmogelijkheid van consumpties of het regelen van andere zaken aan de bar. De binnenruimte mag gebruikt worden door mensen die beschikken over een geldige CoronaCheck-app. Je bewijst hiermee dat je gevaccineerd, negatief getest bent, of dat je eerder corona hebt gehad. Hieronder is een plattegrond weergegeven hoe dit er in de praktijk uit ziet. Bij bijzondere gelegenheden of een ALV kan het zijn dat dit anders er uit ziet. Wij stellen je hiervan dan op de hoogte.

Controle op QR-codes

De controle op de QR-codes (de CoronaCheck-app) wordt doordeweeks gedaan door het barpersoneel. In het weekend coördineren teammanagers -onder verantwoordelijkheid van het bestuur- de controles. Zij kunnen een bestuurslid, commissielid of ouder vragen de checks te doen.

Proud to be a Pickwick Player

Belangrijk is dat er meegewerkt wordt aan dit beleid. Blijkt dat men zich niet aan deze regels houdt, dat men in de binnenruimte is zonder geldige CoronaCheck-app of dat er niet wordt geluisterd naar de op dat moment controlerende personen, kan dit tot gevolg hebben dat men een ontzegging tot betreden van het clubhuis krijgt van een maand. Uiteraard vertrouwen wij op ieders medewerking.

Met elkaar en voor elkaar

Samen zorgen wij ervoor dat de club zich kan houden aan de regels en dat ieders veiligheid zo veel mogelijk gewaarborgd is.

Met ovale groet,

Bestuur
DRC The Pickwick Players

Categorieën: Nieuws