Na een geweldig seizoen zetten wij onze MVP’s van de senioren nog extra in het zonnetje!

Heren 1: Mike Klunder
“Door blessureleed in de eerste helft van het seizoen had ik het zelf niet verwacht. Maar daarom is het dan wel extra mooi om het te worden.”

Heren 2: Anne-Lynn Ahmad
“Erg onverwacht, gezien ik de enige dame in het team ben. Het harde werken is voor mij vanzelfsprekend, mooi dat dit werd benadrukt tijdens de uitreiking.

Had het tijdens het praatje van Eric pas door toen hij begon over aanwezigheid, altijd er zijn; ‘maar in dit geval gaat het over, de training, de wedstrijden en ook het verhaal in het krachthok. Maandag er zijn, dinsdag er zijn, woensdag trainen en ohja by the way er voor nog even het krachthok in. Zowat iedere dag op de club zijn.”

Dames: Selina Mosk
“Ik had verwacht dat iemand anders werd gekozen maar vind het een hele fijne waardering!”

Touch ouders: Daniël Steman
“Het voelde als een eer om verkozen te worden als MVP. Door mijn zoon Jelte, spelend bij de Mini’s, werd ik enthousiast over rugby. Om het spel beter te gaan begrijpen, heb ik me aangesloten bij de touch rugby voor ouders. Wat een ontzettend leuke sport is dit! Bij deze wil ik dan ook een oproep doen aan alle ouders en andere leden. Wil je het spel leren begrijpen en rugbyen zonder alle tackles etc? Meld je dan aan voor de touch!”

Categorieën: Nieuws