Ondernemerspaar steekt Benjamins in nieuwe clubshirts

Alledrie de kinderen van Roel Elsman en Stefanie Stam spelen bij de jeugdopleiding van DRC The Pickwick Players. “De club groeit zo enorm hard. Beiden zijn wij ondernemer en helpen graag een handje. Drie jaar geleden sponsorden we de clubshirts van de hele TBM, maar snel bleek dat er een tekort was,” vertelt Stefanie, eigenaar van Qambium, “daarom steken we de Benjamins nu in nieuwe shirts.”

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Roel, van KNOX, sponsort omdat hij maatschappelijk verantwoord wil ondernemen: “Op deze manier houdt de club middelen over om andere noodzakelijke dingen mee te doen. De zichtbaarheid van je merk of bedrijf is natuurlijk leuk, maar het belangrijkste is het goede gevoel dat je krijgt, de club én de rugbysport te steunen.”

Kees Pricker (voorzitter) en George Keijzer (vice voorzitter) nemen shirts Benjamins in ontvangst van sponsoren Roel Elsman en Stefanie Stam.

De waarden in rugby matchen met die op de werkvloer
Stefanie, één van de initiators van de oprichting van het ouderteam ‘rugby touch’, speelt zelf ook en werd afgelopen seizoen uitgeroepen tot ‘Most valuable player of the year’. Een titel waar haar wederhelft trots op is. “Alle waarden die rugby heeft, zie ik terug in mijn vak, HR. Het gaat over vitaal zijn, over teamwork, over nét even door durven gaan, doelgericht zijn en respect hebben voor elkaar. Je kunt het niet in je eentje, samen ga je voor een doel. Dat matcht helemaal met onze visie. Als ondernemer vind ik dit een belangrijk aspect om juist de rugbysport te steunen.”

Je hoort erbij
Roel staat liever langs de lijn: “Een zwak gestel…”, excuseert hij zich. Hij roemt het respectvolle in rugby: “Supporters schreeuwen hier niet, het is een fijne familiesport. Bovendien is er geen sprake van selectieteams zoals je bij voetbal en hockey ziet. In Den Haag, een grote club, hebben ze bijvoorbeeld 6 teams in een leeftijdscategorie. Deze teams trekken ze gelijk in sterkte. Er zijn geen beste teams. Dat vind ik mooi, iedereen is waardevol in een team. En als er bij de tegenstander te weinig spelers zijn, wordt er met gemak van shirts gewisseld. Onze kinderen scoorden vaak genoeg een try voor een andere club. Stefanie vult aan: “Ongeacht wat je kunt; voor iedereen is een plek bij deze sport. Je hoort erbij.”

Ook een goed gevoel krijgen en gewaardeerde sponsor worden van DRC The Pickwick Players? Neem nu contact op met onze sponsorcommissie: sponsoring@pickwickplayers.nl

Categorieën: Nieuws