Lang verwacht en nu is hij er: de nieuwe webshop. De link ernaar is te vinden in de App, op de website en hier: https://pwp.goalpromotions.com/

Nieuwe Pickwick kledinglijn
Bijna alle teams hebben nieuwe sponsoren die ze een nieuwe wedstrijdkit oplevert. Met dezelfde kledingleverancier is er in de afgelopen maanden veel overlegd over hoe en met wat zij de club verder kunnen helpen met betrekking tot kleding.

Het resultaat is nu eindelijk daar. Samen met Goal Promotions is een nieuwe rugby kledinglijn opgezet van het merk Macron. Je kunt vanaf nu dus je eigen Pickwick kleding bestellen voor tijdens de training of wanneer dan ook want het is zo comfortabel dat je er niet meer uit wilt.

Via bovenstaande link kom je uit op onze eigen clubwebshop en kun je artikelen bestellen in zwart en/of bottle green met Pickwick logo. Ook zijn er opties beschikbaar om initialen, naam en rugnummer toe te voegen.

Kleding kun je thuis laten bezorgen met verzendkosten, maar is ook gratis af te halen bij Goal Promotions op het industrieterrein in Deventer.

Categorieën: Nieuws