Pickwick Ladies spelen zondag 21 mei om promotie

Het seizoen zit erop, de competities zijn ten einde. Maar, dit geldt niet voor alle teams. Na een soms ietwat moeizaam seizoen, met wedstrijden waarin ‘ons spel’ niet gevonden werd, waarin we te veel met de tegenstander meegingen en helaas ook een aantal grote blessures bij vaste spelers, is het de Ladies toch gelukt als tweede te eindigen in de competitie.

Ondanks de tegenslagen, bleven we doorzetten, vechten, trainen en spelen met een niet aflatende opkomst en een sterke wil, waardoor we het hebben gered. Het kampioenschap lag niet meer in zicht, maar er was nog steeds alles om voor te spelen en dat werd ook gedaan, met o.a. een thuiswinst tegen, toen al, kampioenen EZRC Oemoemenoe/RCC.

De promotiewedstrijd die aankomende zondag gespeeld mag worden is dan ook zeer verdiend door het gehele team. Gebrand op een revanche zijn de Ladies ook, want zagen we deze wedstrijd niet al eerder op een schema staan? Dat klopt, vorig jaar mochten de Ladies ook aantreden in en tegen de Rotterdamse Rugby Club om dezelfde prijs. Helaas trokken we toen aan het kortste eind op de donderdagavond. Bijna een jaar later de herkansing en oh, wat willen we graag.

Aan de support zal het in elk geval niet liggen want zondag zal er met een bus vol Deventenaren afgereisd worden naar het Rotterdamse kunstgrasveld. Mocht je nog mee willen dat kan, meld je dan aan bij Puck*. De zenuwen zijn al ruimschoots aanwezig, maar de zin om te spelen nog meer. Kom ze aanmoedigen, wens ze geluk, maar kom in elk geval zaterdag 27 mei tijdens de eindafsluiting met ze vieren, een tweede plek of de tweede klasse.

Zondag 21 Mei kick-off 15:00
Rotterdamse – Pickwick Ladies
Sportpark Duivesteijn, Duivenpad 12, Rotterdam

*De bus zal vertrekken om 11:30 bij het clubhuis en naar verwachting rond 20:30 weer terug zijn. Er wordt een bijdrage van €17,50 gevraagd, dit is inclusief een aantal drankjes in de bus.

Categorieën: Nieuws