Help The Pickwick Players met
Rabo ClubSupport

Stem op DRC The Pickwick Players: Rabo ClubSupport

Jouw stem is geld waard!
Tot 25 oktober a.s. kun je op The Pickwick Players stemmen via Rabo ClubSupport. De Rabo ClubSupport biedt kennis, zijn netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Als lid bepaal jij welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard.

Rugby-educatie
Dus: heb je een account bij de Rabobank, maak dan je keuze. Met de opbrengst van deze actie zullen wij Rugby Nederland volgen in hun doel om vanuit de club trainers en scheidsrechters (verder) op te leiden en daarmee de sport tot een hoger niveau te brengen. Help jij ons daarin mee?

“Met de financiële support die we vorig jaar kregen, konden wij voor een deel de rugbypalen en de verlichting op ons nieuwe tweede veld aanschaffen!”

Het opgebrachte geld van vorig jaar is gestoken in het gereedmaken van het nieuwe, tweede veld. De realisatie daarvan vond in de afgelopen periode plaats met het plaatsen van zowel de palen als de lichtmasten. Dit jaar wordt het geld niet gebruikt voor materiële zaken. We willen, in lijn met de doelstellingen van Rugby Nederland, meer investeren in mensen, in onze Pickwick Players zelf zodat zij de mogelijkheid hebben zich (verder) te ontwikkelen als referee of trainer. Binnen de club zijn zij vervolgens ook weer in staat hun opgedane kennis en ervaring te delen waardoor we als club nog verder kunnen groeien.

Stem vóór zondag 25 oktober
Onze club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar sterker maken. Je hebt nog tot aanstaande zondag 25 oktober de tijd om ons te helpen mooie dingen neer te zetten. Kunnen wij op je rekenen?

In november wordt bekend gemaakt op hoeveel support we kunnen rekenen.

Categorieën: Nieuws