Dat damesrugby steeds bekender wordt als sport in Nederland, merken we ook bij The Pickwick Ladies. Het damesteam van The Pickwick Players in Deventer bestaat sinds 2008 en werd eerst nog gezien als een gezellig clubje meiden die ook een balletje gooide. Nu, een aantal jaar later is die gezelligheid er nog steeds, maar dat balletje gooien is veranderd in serieus trainen en wedstrijden winnen!

Trainingsstaf
Trainers: Willem Snijders en Youri van Leeuwen; twee ervaren rugbyers die met veel passie en inzet de dames naar een hoger niveau willen brengen.
Personal fitness trainer: Raymond Dirksen en Ties Krabbe van raymonddirksen.nl, onder hun leiding groeien de spelers van Pickwick letterlijk en figuurlijk.
Wedstrijdsecretaris: Miranda Menting; wedstrijdsecretaris@pickwickplayers.nl

Wanneer wordt er getraind?
De dames trainen elke woensdag en vrijdag van 20.00 uur tot 21.30 uur. Daarnaast is er voor de dames de mogelijkheid om op woensdagavond (19.00 uur tot 20.00 uur) en vrijdagavond (19.00uur tot 20.00 uur) te trainen in de fitnessruimte van de club onder begeleiding van Raymond Dirksen en Ties Krabbe.

Wedstrijden
De dames spelen in Tweede Klasse Noord en spelen hun wedstrijden op zondag.

Bekijk de actuele stand op de Facebookpagina van The Pickwick Players. Of neem een kijkje op de eigen Facebookpagina van de Pickwick Ladies zelf.

Enthousiast geworden?
Heb jij zin om uit te proberen of rugby iets voor jou is? Neem dan contact op of kom vrijblijvend meetrainen! Mail dames@pickwickplayers.nl.