Img_2014-09-14_13508Afgelopen zondag werden de eerste wedstrijden gespeeld bij rugbyclub The Pickwick Players! En het seizoen is voor de teams gelijk goed begonnen. Zondag was het Super Sunday omdat alle drie de teams thuis speelden.

De wedstrijddag werd afgetrapt door de dames, zij speelden hun eerste wedstrijd tegen de Foeste Moiden; Alkmaar/west friesland. Met de mooie score van 81-0 was het een super geslaagde eerste wedstrijd.

De dames werden opgevolgd door Heren 2, die hun eerste pot speelden tegen Rugbyclub Zwolle. De Heren stonden klaar met een vol team inclusief 5 wissels, maar helaas waren de heren toch nog niet helemaal goed op elkaar ingespeeld om de winst te behalen. De score 10 – 35 biedt wel veel hoop voor het komende seizoen en laat zien dat onze mannen er klaar voor zijn.

Aan Heren 1 de taak om de dag succesvol af te sluiten, met die opdracht gingen ze het veld op. De tegenstander was Hilversum en dat blijft toch altijd een sterk team. Er werd hard gewerkt, maar niet op alle fronten goed samengewerkt. Met een eindstand van 20 – 15 bleek Pickwick toch de sterkste.

Bekijk alle foto’s op onze Facebookpagina!

Categorieën: Nieuws