Maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring tijdens de rugbydagen op Rugby Club The Pickwick Players in de meivakantie! Deze 3-daagse rugbyclinics, met iedere dag een ander thema, beloven niet alleen veel uitdaging en plezier, maar bieden ook een unieke kans voor kinderen (leeftijd 6-16 jaar) om te trainen onder begeleiding van diverse topspelers en -coaches. Zo zal je merken dat je echt beter wordt. Ben jij er ook bij?

Tijdelijk 10% early bird korting: code PW10

 

BELANGRIJKSTE INFORMATIE
Data: 29-30 april en 1 mei 2024
Tijden: 9.30 uur – 16.30 uur
Locatie: RC The Pickwick Players
Inschrijven per dag is mogelijk

WAT KUN JE VERWACHTEN
Training van Internationals: Leer de fijne kneepjes van
het rugbyvak van diverse topspelers en topcoaches!

Tips en Tricks: Ontvang waardevolle tips en tricks van de allerbesten om jouw rugbyvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Plezier staat voorop: Naast serieuze trainingen zijn er ook leuke activiteiten om ervoor te zorgen dat deze rugbydagen een onvergetelijke en plezierige ervaring worden.

Indeling op basis van leeftijd en voorkeur: Deze rugbydagen zijn voor kinderen van 6 t/m 10 jaar en 11 t/m 16 jaar. De kleine groepen zorgen voor veel individuele aandacht.

INSCHRIJVEN EN MEER INFORMATIE:
Inschrijven: Bezoek de website www.rugbyspirit.nl en volg ons op Instagram en Facebook voor updates en voorbereidingen. Heb je vragen? Mail ons op info@rugbyspirit.nl

Grijp deze kans om je rugbyvaardigheden te verbeteren, nieuwe vrienden te maken en een onvergetelijke tijd te hebben op het veld. Rugby Spirit wacht op jou!

Categorieën: Nieuws