Afgelopen weekend zijn onze junioren op kamp geweest. Vrijdag laat in de middag vertrokken ze naar het verre ‘s Gravenzande. Eenmaal aangekomen zijn snel alle tenten opgezet om vervolgens het Nederlands elftal te bekijken via een beamer. Na de wedstrijd ging het kampvuur aan om met het hele team verhalen te delen en spelletjes doen.

Zaterdagochtend was er een rustig programma. Iedereen was met z’n eigen dingetjes bezig, veel verschillende sporten/spellen werden gespeeld. ‘s Middags gingen we naar de kinderboerderij. Iedereen moest zijn/haar telefoon inleveren want we gingen ook een dropping doen. Een dropping met verschillende opdrachten tussendoor waarbij je aan de hand van een GPS weer terug moest komen. Bij terugkomst werd de barbecue aangeslingerd en werd er massaal gegeten. Na de barbecue was er wat vrije tijd. Om de dag af te sluiten met een officieel dank moment.

Op zondag gingen we naar Scheveningen om mee te doen aan het North Sea Beach toernooi. Met mooi spel hebben we een aantal wedstrijden gewonnen! Helaas was dit niet genoeg voor de finales, want alleen de nummers 1 gingen door.

Al met al hebben we geluk gehad met het weer en was het een top weekend!

Met grote dank aan Arno Hofenk, Marleen van Strien, Albert Heijn De Brink Zutphen en de trainers/staf van de junioren.

 

Categorieën: Nieuws