Afgelopen seizoen is er weer een hoop gerugbyd op onze club. Ieder jaar wordt er per team een iemand uitgekozen om deze persoon uit te lichten voor zijn of haar mooie prestaties binnen en buiten het veld. Hieronder zijn de Most Valueable players van de CJC te vinden met een vooruit- en terugblik.

Bram Temmink was afgelopen seizoen de MVP van de colts. De colts hebben afgelopen seizoen gespeeld in een geclusterd team met de Rams en zijn uiteindelijk als derde geëindigd in de Shield Poule. We stelden hem een aantal vragen:

Wat vond je van afgelopen seizoen?

“In het afgelopen seizoen zijn wij als team flink gegroeid. We spelen veel beter samen en met elkaar. Dus het afgelopen seizoen was wel echt leerzaam en goed.”

Wat was jouw hoogtepunt van het jaar?

“De hoogtepunten van het jaar waren natuurlijk alle wedstrijden, maar als ik dan het leukste teamuitje moet kiezen dan is het wel het paintballen.”

Hoe kijk je uit naar volgend seizoen?

Ik kijk heel erg uit naar het volgende seizoen. Ik ben heel benieuwd hoe het is om met de heren mee te mogen spelen. Ik kijk het meest uit naar de gezelligheid van het team.

Wies de Boer was afgelopen seizoen MVP bij de junioren. De junioren zijn 8ste geworden in de Bowl Poule. Ook haar stelden we een aantal vragen:

Wat vond je van afgelopen seizoen?

“Afgelopen seizoen was lastig naar mijn mening, maar als team hebben we veel gebouwd en zijn we door het seizoen verbeterd.”

Wat was jouw hoogtepunt van het jaar?

“De hoogtepunten waren toch wel het kamp aan het einde, en de wedstrijden waar we genoeg mensen hadden om een goede wedstrijd te spelen.”

Hoe kijk je uit naar volgend seizoen?

” Ik heb zin in volgend jaar ook al vind ik het wel spannend om naar de dames te gaan!”

(Noor heeft gevraagd of we haar foto niet op de website willen publiceren.)

Noor Schonewille is afgelopen seizoen MVP van de cubs geworden. De cubs eindigde zesde in de Shield poule. Ook haar stelden we een paar vragen:

Wat vond je van afgelopen seizoen?

“Kort want we hadden geen kamp en ook geen sevens.”

Hoe kijk je uit naar volgend seizoen?

“jaaa dan heb je een line-out waarin gelift in wordt.”

Wessel Vulgers (trainer van de cubs) zegt over Noor: “Noor is MVP van de clubs geworden door haar tackelvaardigheden. Veel try-saving tackles hebben gezorgd voor een aantal gewonnen wedstrijden. Ondanks een gebroken enkel, wou ze graag op het veld staan. Door de mentaliteit van een rugbyer is ze de MVP geworden!”

Van harte gefeliciteerd alle drie en we kijken ernaar uit om jullie aankomend seizoen weer op onze velden te zien!

Categorieën: Nieuws