De Club van 100 heeft als doel om speciale projecten binnen de club te helpen realiseren. Dit zijn vaak projecten waar de club zelf de middelen niet voor heeft. De focus van de Club van 100 ligt op het vergroten van de algemene en sociale sfeer binnen The Pickwick Players.

Als lid of donateur van de club van 100 helpt u mee bij de totstandkoming van deze projecten. Niet enkel uw financiële bijdrage maakt het realiseren van projecten mogelijk, maar we zien ook graag uw inbreng voor mogelijke projecten.

Erkenning en inbreng

Donateurs van de Club van 100 hebben een voorkeursstem bij de besteding van de gelden van de Club van 100 en krijgen als bewijs van lidmaatschap een naambordje wat hangt op het Club van 100 bord bij de ingang van ons clubhuis.

Kosten Lidmaatschap 

De leden van de Club van 100 leveren jaarlijks een buitengewone financiële donatie van 50 Euro (in vervlogen tijden waren dit 100 Guldens ) Na inschrijving zal dit bedrag jaarlijks in Augustus automatisch worden afgeschreven van het opgegeven rekeningnummer.

Lid Worden van de Club van 100?
Vul onderstaand formulier in en geef het na een wedstrijd of training aan 1 van ons of mail een scan naar CV100@pickwickplayers.nl.
Download het inschrijfformulier

De statuten van de club van 100
Bekijk de statuten van de club van 100.

Het coördinatie-team van de Club van 100 bestaat uit:
Erwin Sluiter (Voorzitter), Viktor Kamphuis(penningmeester) en Charles Leerink (secretaris).