Afgelopen vrijdag was er speciaal voor dames van 18 jaar en ouder een open rugbytraining bij Rugbyclub the Pickwick Players. De vriendinnenavond, zoals het event op Facebook gepromoot werd, trok heel wat aandacht. Maar liefst 52 dames deden fanatiek mee aan de training. De reden dat de dames van Rugbyclub The Pickwick Players een open training organiseerden is om meer bekendheid te geven aan hun sport. De sport is vooral bekend onder mannen, maar de dames van The Pickwick Players staan ook zeker hun mannetje en dat mag gehoord en gezien worden. En hoe gaat dat beter dan door het zelf te ervaren. De reacties waren erg positief en er werd dan ook veel gelachen op het veld en later in het clubhuis van de vereniging.

Er is nu al een volledig damesteam in Deventer, maar er kunnen altijd nieuwe meiden bij. Het vinden van nieuwe leden was dus niet persé het doel van de avond, maar als er dames nog een keer willen komen, zijn ze van harte welkom. Tot nu toe gaat het erg voorspoedig met het fanatieke en gezellige dames team. Aanstaande zondag spelen de Pickwick Ladies om 13.00 uur hun laatste wedstrijd en dan is ook bekend waar ze zullen eindigen in de competitie, waarschijnlijk op de derde of vierde plaats.

Ook een keer mee doen? Stuur dan een mailtje naar Dames@pickwickplayers.nl of kom langs op woensdag of vrijdag om 20.00 uur op sportpark Keizerslanden. Bij de rugbyclub mag je maar liefst 6 weken gratis meetrainen.

Categorieën: Nieuws