Jouw stem is geld waard!

Vanaf vandaag tot 25 oktober a.s. kun je op The Pickwick Players stemmen via Rabo ClubSupport.

De Rabo ClubSupport biedt kennis, zijn netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Als lid bepaal jij welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard.

Dus: heb je een account bij de Rabobank, maak dan je keuze. Met de opbrengst van deze actie zullen wij Rugby Nederland volgen in hun doel om vanuit de club trainers en scheidsrechters (verder) op te leiden en daarmee de sport tot een hoger niveau te brengen. Help jij ons daarin mee?

“Met de financiële support die we vorig jaar kregen, konden wij voor een deel de rugbypalen en de verlichting op ons nieuwe tweede veld aanschaffen!”

Stemmen doe je echter niet alleen op ons. Daarnaast kies je nog twee verenigingen uit die je een warm hart toedraagt. Zo doen ook HSV The Eagles Deventer mee en onze buren van Daventria. Helaas zien we onze goede vrienden van vv Diepenveen niet terug in de lijst, want na het gebruiken van hun velden deze zomer, hadden we ze graag op deze manier kunnen steunen.

Onze club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar sterker maken.

Bekijk het filmpje van Rabo Clubsupport HIER

Categorieën: Nieuws